Vad är egentligen fördelarna med att resa i privatplan?

 1. En flygresa anpassad efter dig.

  Undvik krångliga byten och långdragna check in-procedurer. Med våra upplägg kan du ofta anlända till flygplatsen och vara på väg redan inom 20 minuter.

 2. Ändringar

  Ändrade planer? Nya tider? I behov av att åka vidare någon annanstans?
  Flexibiliteten är fantastisk. Ge oss en heads up och vi planerar om. Behöver du åka 1 timme senare? Hör av dig så fixar vi det!

 3. Privat

  Se det som att du köper ett flygplans kabin och slipper trängas med andra än ditt eget gäng. Huruvida du är ensam eller har med din familj eller ledningsgrupp är helt upp till dig. Eftersom du och ditt ev. sällskap är de enda passagerarna i flygplanet har du möjlighet att göra mesta möjliga av din resa. Jobba, vila eller ha möte. Valet är ditt!

 4. Tid är pengar

  Din tid är värdefull. Det vet vi, och den ska vi ta hand om. I och med det anpassar vi resan efter dig, och dina behov. Så vad kostar det att flyga privatjet? Att flyga privatplan är inte billigt, men mervärdena är också väldigt många. En privatjet landar ofta på en mindre flygplats. Då har man, som på t.ex. Bromma, ofta en egen ankomsthall. Detta gör att boarding, bagagehantering och passkontroll går snabbt, ofta på bara några minuter, som annars kan ta flera timmar på större flygplatser som Arlanda och Heathrow. Med andra ord är svaret vad det kostar att flyga privatjet där tid är pengar att det ofta ändå blir ganska billigt.

 5. Exklusivt och lyxigt

  Vi hittar ett flygplan som uppfyller dina önskemål om komfort. Du får din egentid med dig själv, kollegorna eller familj. Vill du äta och dricka gott så ordnar vi en upplevelse i det blå som du sent kommer glömma.