Aircraft Management

Med yttersta uppmärksamhet och fingertoppskänsla för detaljer att ta hand om ditt flygplan och dina intressen.

Låt oss ta hand om ditt flygplan under våra vingar

För flygplansägare som vill lialisera med den högsta standarden i branschen. Vi ser till att din tillgång förblir ett affärsverktyg – inte en belastande skuld – och som ger intäkt när du inte använder den.

Låt oss se till att ditt flygplan kommer in under ett flygbolags vingar och dra fördel av alla ekonomiska samt praktiska förmåner detta innebär. Vi tar hand om processen från början till slut.

Har du inget flygplan än men går i tankarna att köpa ett? Hör av dig så hittar vi det åt dig!

EASA AOC

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar med attraktiva servicekoncept där varje flygplan blir väl omhändertaget och en tillgång för alla parter.

Träning för din besättning

Genom JespAir AB blir du erbjuden högkvalitativ och relevant träning för besättningen till ditt flygplan. Allt enligt EASAs höga krav, och mer därtill.

Top notch crew

Om ni inte redan har besättning, hjälper vi till att hitta och kvalitetssäkra rätt personer. Gärna i samarbete med er, så ni känner er helt säkra att ert flygplan och passagerare är i trygga händer. Vi har ett brett kontaktnät med flygoperativ personal.

Backup och support

I upplägget ingår ett professionellt team som ser till att inte bara besättningarnas tjänstgöring hålls inom regelverket, utan även follow up, flight tracking, maintenance, operational support etc. Allt det praktiska tas hand om så du kan fokusera på din affärsverksamhet.

Låt oss hjälpa dig

Vi har direktkoppling till lämpliga flygbolag och bred erfarenhet att sköta allt det praktiska kring aircraft management och köp av flygplan. Låt oss ta hand om ditt flygplan, tjäna pengar på det och ta del av servicen att få allt ordnat kring det. 

kontakta oss