London

I London har man aldrig tråkigt.

Shoppa högaktuellt mode eller upptäck sevärdheter som t.ex. Buckingham Palace eller ta en tur i det enorma pariserhjulet London Eye.

Njut av gastronomi från världens alla hörn eller passa på ta en klassiskt engelsk pubrunda.

Vi flyger gärna till flygplatsen Biggin Hill som ligger ett stenkast utanför city, härifrån tar du dig snabbt in till stan till ditt möte, fotbollsmatch eller hotell. Eller varför inte låta oss boka in dig på en helikoptertur som tar dig rätt in i centrala London från flygplatsen på endast ca 6min?

Nice

Nice är staden som också är centrum för Franska rivieran och kända turistorter som Cannes och Antibes alldeles i närheten.

Området är otroligt populärt och omtyckt för sin kultur, matupplevelser, utflykter i Provence och shopping. Kanske kan nattlivet i Monaco eller strandhängen i St. Tropez locka? Låt oss ta er till Nice och sedan vidare med privat helikopter. 

 

 

Aruba

På Aruba blir man alltid nöjd. Vädret är fantastiskt året runt då det ligger utanför orkanbältet och inte har någon regnsäsong. Det gör att man kan åka hit när som helst och när man kommit fram kan man se fram emot några av världens bästa stränder.

En karibisk semester som man aldrig kommer glömma. I huvudsak är det havet och stränderna som är sevärdheterna på Aruba, men vill man ha en utflykt kan man ta sig till Arikok Park. Det är en nationalpark där man kan se se t.ex. vilda iguanas, ödlor, åsnor och tropiska fåglar. 

 

Chamonix

Chamonix ses ofta som extremskidåkningens födelseort, men denna vackra destination erbjuder det mesta för de flesta när det kommer till skidåkning.

Områdets 172 kilometer pist och tillhörande 60 liftar fördelar dig på tre olika områden Domaine de Balme, Grands Montets och Brévent/Flégère som alla har olika nivåer och utmaningar.

I Chamonix finns det massor av barer och caféer som håller en bra stämning, så efter pisten finns det alltid något härligt ställe för en strålande After Ski.

Låt oss flyga dig till Geneve och sedan vidare med privat transfer eller helikopter.